Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бойовики так званої "Новоросії" зривають Мінську мирну угоду

Бойовики так званої "Новоросії" зривають Мінську мирну угоду
53115 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новоспечений уряд "Новоросії" вимагає від Києва надати окремим районам Донбасу особливого економічного та фінансового статусу


Новоспечений уряд "Новоросії" вимагає від Києва надати окремим районам Донбасу особливого економічного та фінансового статусу.
Лідер держави-привида ДНР – Деніс Пушилін заявив, що готує для офіційного уряду ультиматум: або Київ надає окупованим територіям особливий статус у складі України, або Мінські домовленості будуть зірвані і пригрозив: «Якщо наше прохання не буде реалізоване – це потягне за собою ряд дій з боку уряду ДНР проти України». Строком виконання своїх вимог терорист оголосив найближчі 3 дні. Крім того, глава терористів наголошує на тому, що уряд ДНР бажає прийняти участь у внесенні змін до Конституції України.
Щодо дій, які можуть прийняти терористи - можна лише здогадуватися. Єдине, про що розповідає Пушилін – це наближення гуманітарної катастрофи на Донбасі. Справа в тому, що через бойові дії не поступають у достатній кількості продукти харчування.
Чи буде розглянуто парламентом шантаж – стане відомо згодом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео