Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Спирт, ДНР і шансон – в Крамоторську ліквідовано підпільний завод

Спирт, ДНР і шансон – в Крамоторську ліквідовано підпільний завод
79666 ПЕРЕГЛЯДІВ

15 працівників, 2 зміни та безупинна робота конвеєру з пляшками – це все реальна ситуація, а не анонс гангстерського фільму про «сухий» закон


15 працівників, 2 зміни та безупинна робота конвеєру з пляшками – це все реальна ситуація, а не анонс гангстерського фільму про «сухий» закон.
А якщо без жартів, то у Краматорську міліція ліквідувала підпільний завод, який займався виготовленням сировини для горілчаної продукції.
Голова міліції Донецької області, Вячеслав Аброськін, повідомляє, що підпільні цехи знаходилися на території колишнього заводу лікеро-горілчаної продукції. На початок війни завод не працював, проте зараз став місцем для виготовлення підпільної сировини. На його території паралельно навіть працювала хімічна лабораторія, де розроблялися нові ферменти.
За оперативними даними, за весь робочий день (2 зміни), виготовлялося більше 20 тонн спирту. Сировина ввозилася на територію Донецької області для подальшої переробки на лікеро-горілчану продукцію, частково там же реалізовувалась, а більшою мірою йшла на «експорт» в Україну.
Нагадаємо, що ще у січні цього року на території Луганської області бойовики ЛНР захопили філіал одного з українських горілчаних заводів і забрал продукції на 11 мільйонів гривень для подальшої реалізації тут і у Російській Федерації. Скільки ж заробляли Краматорські «бізнесмени» на своєму спирті – поки що невідомо.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео