Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

З кишені мафіозної «родини» зникла ділянка землі

З кишені мафіозної «родини» зникла ділянка землі
185708 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незаконно приватизовану «Феофанію» повернули Києву: про це повідомляє прес-служба прокуратура міста Києва


Незаконно приватизовану «Феофанію» повернули Києву: про це повідомляє прес-служба прокуратура міста Києва. Ще у 2010 році право на володіння нежитлових приміщень оздоровчого комплексу «Феофанія» було передано особі, що отримала дозвіл від Ворошиловського районного суду міста Донецьк. Йшлася мова, що начебто ще у 2000 роках землю було передано у приватну власність, але держава не віддала землі.
Експерти кажуть, що це був один із маневрів «родини» отримати ділянку землі на Київщині. Прокуратурою встановлено, що районний суд Донецька подібних рішень не розглядав і нікому рекреаційну ділянку в приватну власність не передавав.
Прокуратурою Шевченківського району було подано позов, щодо легітимності рішення п’ятирічної давнини. Суд задовольнив позов у повному обсязі: на даний момент скасовано запис державного реєстратора про закріплення права власності лікувального комплексу «Феофанія» за фізичною особою. Земельну ділянку та усі нежитлові приміщення повернено до складу Національної академії наук України. Ім’я та статус особи, що незаконно приватизувала «Феофанію» - не оголошується.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео