Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві знову конфлікт із забудовником

У Києві знову конфлікт із забудовником
106413 ПЕРЕГЛЯДІВ

Здається, ще нещодавно кияни виходили на мітинг проти незаконної забудови Осокорків, а тепер у столиці нова проблема – забудовник засипає озеро Київщини.


Здається, ще нещодавно кияни виходили на мітинг проти незаконної забудови Осокорків, а тепер у столиці нова проблема – забудовник засипає озеро Київщини.
Інцидент стався знову на лівому березі Києва. Забудова проводиться на житловому масиві «Позняки». Як повідомляють очевидці – забудовник встановив паркан та почав засипати озеро. До справи взялися депутати Київміськради.
«На об’єкті немає інформаційного стенду про забудовника, підрядника, стан робіт. Більше того, всіх необхідних документів немає в прораба, які б посвідчували дозвіл на будування. Відсутня також картка порушення благоустрою», - повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці депутат Київ ради Василь Гацько.
Як повідомляє народний обранець – не проводилося ніяких громадських слухань, а місцеві мешканці навіть не бачили, коли сюди завезли техніку. Проте громадяни повідомляли, що тут засипають озеро.
Все ж таки інцидент було вичерпано, адже згодом виявили, хто проводить забудову і що буде з озером.
Насправді, ніякого водоймища – немає. Як зазначають спеціалісти, то була низина, в якій збиралася вода. Природного джерела там не було.
«Сама ділянка, яка була відведена під забудову – розташована у низині. Там часто збиралася вода, яка довгий час застоювалася. Утворювалася багниста болотиста місцина, проте жодне джерело ми не зачіпали», - кажуть представники забудовника.
Документи після втручання Київради – одразу знайшлися. Виявилося, що всі роботи були лише підготовчим етапом для побудови нових житлових комплексів для тих осіб, що постраждали від афери «Еліта-центру».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео