Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До Донецьку їздять нелегальні автобуси

До Донецьку їздять нелегальні автобуси
133037 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як потрапити на окуповану територію Донецьку, адже потяги туди взагалі не їздять?


Як потрапити на окуповану територію Донецьку, адже потяги туди взагалі не їздять? Водії автобусів, що курсують зі столиці до майже закритої тертої точно про це знають.
Щоденно з Києва у донецькому напрямку курсує рейсовий автобус. Високі ціни, об’їзні шляхи та відсутність гарантій безпеки для пасажирів – ось, що являють собою нелегальні маршрутні перевезення.
Ходять такі автобуси щодня. Проїзд коштує 700 гривень. Водіям навіть не треба закликати бажаючих, адже вимушені переселенці і без того знають, де і о котрій можна поїхати додому.
Жодний з рейсів не має офіційного посвідчення, проте, якщо зателефонувати диспетчеру, то можна почути ряд легальних перевізників, що працюють у зоні АТО.
20 годин у дорозі – і ви в Донецьку. Зворотній шлях коштує на 100 гривень дешевше. Ті, хто не раз вже їздив таким чином розповідають, що платили водію на місці, хоча офіційно білет можна придбати у касах дальнього напрямку на залізничному вокзалі. У Донецьку білетами торгують на крупному та відомому всім мешканцям ринку «Маяк».
У Кабінеті міністрів на повідомлення про такий інцидент зазначили, що у випадку, якщо офіційний представник-перевізник возить людей через сепаратистські блок-пости – слід якнайшвидше позбавити цього представника ліцензії, адже за постановою уряду водії мають право довозити людей до останнього пункту підконтрольної території, що належить Україні.
Громадяни, що їздили за таким маршрутом скаржилися, що обіцяли довезти до Донецьку, а висадили, проїхавши блок-пост бойовиків.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео