Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донбасі знову розгораються бойові дії: версії Інтернету та ЗМІ

На Донбасі знову розгораються бойові дії: версії Інтернету та ЗМІ
106459 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мир, що заключили у лютому цього року не дав значного прогресу у деескалації конфлікту. Україна живе у стані війни і ми всі це бачимо.


Мир, що заключили у лютому цього року не дав значного прогресу у деескалації конфлікту. Україна живе у стані війни і ми всі це бачимо. У проблемному регіоні знову почали розгоратися бойові дії. Нещодавні події у Мар’їнці довели: з бойовиками не можна укладати мир – все одного його буде порушено.
І знову в усіх нас виникає риторичне питання: чому? Чому бойовики знову пішли в атаку, чому Росія не забере врешті-решт своїх військових і чому повинні знову гинути на Донбасі наші військові.
В Інтернет-спільнотах не раз зазначали, що останні бої на Донбасі – це своєрідна агонія Росії. Тобто, Путін вже готовий вивести свої війська, але, так як йому не потрібне ополчення, він хоче шляхом ведення бою просто знищити бойовиків, що піднялися у регіоні.
До другої версії долучилися навіть деякі ЗМІ: вважається, що активізація боїв на Донбасі є нічим іншим, ніж зміною бандитської «влади».
Третю версію, що панує серед громадян, журналістів та деяких експертів можна назвати «конспірологічною». Вважається, що Кремль навмисно вів програшну операцію у Мар’їнці, адже коли всі акції у РФ докотилися до безцінку – кремлівські бізнесмени скупили все, що вважали необхідним.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео