Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донбасі скасували старий порядок пропуску

На Донбасі скасували старий порядок пропуску
239529 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прес-центр Служби безпеки України повідомляє, що на території Донецької та Луганської областей введено новий порядок пропуску громадян


Прес-центр Служби безпеки України повідомляє, що на території Донецької та Луганської областей введено новий порядок пропуску громадян.
«До сили вступає новий порядок пропуску та контролю транспортних засобів, вантажів та осіб через лінію розмежування Донецької та Луганської областей», - повідомляє СБУ.
За новими правилами скасовується пропускна система, тобто зараз не треба подавати заявку на оформлення пропуску та чекати, коли відомство оформить жаданий папірець. Тепер достатньо надіслати інформацію на електронну пошту Координаційного центру про час і мету перебування на окупованій території, отримати знову ж таки в Інтернеті дозвіл і вже після цього їхати. На блок посту необхідно буде представити лише паспорт.
Спрощено було також систему перевезення вантажу гуманітарного складу. А ось для тих мешканців, що вимушені були покинути рідну домівку і бажають в’їхати на малу батьківщину на своєму авто, слід представити на блок-посту технічний паспорт.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео