Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Інформаційні технології в комунікації між сторонами виконавчого провадження та органами державної виконавчої служби.

Інформаційні технології в комунікації між сторонами виконавчого провадження та органами державної виконавчої служби.
365956 ПЕРЕГЛЯДІВ
Інформаційні технології долають «бар’єри», що виникають на шляху громадян до отримання інформації, та створюють можливості щодо надання, зокрема, якісних та публічних послуг.
Виконавче провадження – це сукупність дій органів і посадових осіб, зазначених у Законі Украї ни "Про виконавче провадження", спрямованих на примусове виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), які здійснюються на підставах, у спосіб та в межах повноважень, визначених цим Законом, іншими нормативно-правовими актами, виданими відповідно до цього Закону та інших законів.
Відтак, з метою покращення комунікації між сторонами виконавчого провадження та органами державної виконавчої служби з’являються все нові способи отримати інформацію у зручний час та спосіб.
Отже, в мережі дізнатися про виконавче провадження можна за допомогою:
Єдиного реєстру боржників за посиланням https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors;
Автоматизованої системи виконавчого провадження за посиланням https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors;
сервісу державних послуг «ДІЯ», здійснивши авторизацію за допомогою кваліфікованого електронного підпису на сайті https://diia.gov.ua або завантажити застосунок у свій смартфон.
Водночас, онлайн можна ознайомитися з матеріалами виконавчого провадження, внесеними до Автоматизованої системи виконавчого провадження (у розділі «Доступ сторін до виконавчого провадження» за посиланням https://asvpweb.minjust.gov.ua) за допомогою ідентифікатору доступу, зазначеному в постанові про відкриття виконавчого провадження.
Наразі все більше приділяється уваги створенню рівних можливостей.
Громадяни переходять до формату, коли інформацію можна отримати в електронному режимі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео