Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Переселенці отримуватимуть виплати за новими правилами

Переселенці отримуватимуть виплати за новими правилами
216071 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство соціальної політики дещо змінило правила здійснення виплат переселенцям. Таку інформацію надав заступник міністра Віталій Мущинін. Перш за все скорочення виплат стосуватимуться громадян, які проживають на територіях, що наразі є непідконтрольними Україні.

Заступник міністра соціальної політики Віталій Мущинін розповів про зміни, які були запроваджені з липня. За новими правилами, жителі непідконтрольних Україні територій зможуть отримувати соціальні виплати лише за умови оформлення довідки про те, що вони є внутрішньо переміщеними особами.

Мущинін оголосив, що пенсії громадянам будуть виплачувати лише за фактичним місцем проживання. За словами заступника міністра, сьогодні в Україні необхідно створити певні умови для здійснення соцвиплат, і це завдання має бути покладене на управління соціального захисту і пенсійні управління.

Як повідомляли у відповідних структурах, з 1 липня всі соціальні виплати вимушеним переселенцям буде виплачувати "Ощадбанк" як державна банківська структура.

Крім цього, чиновник зауважив, що найголовніші питання щодо окупованих територій наразі вирішуються у Мінську.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео