Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Уряд обіцяє зменшити ціни на українські ліки

Уряд обіцяє зменшити ціни на українські ліки
216432 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таку заяву зробив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, акцентувавши увагу широкого загалу на наведенні Кабінетом міністрів довгоочікуваного повного порядку у фармацевтичній галузі.

Вищезазначеного зниження цінової політики у контексті вартості медикаментів пан Гройсман радить українцям очікувати найближчими місяцями. Український Уряд вже прийняв ряд законодавчих постанов, завдяки яким громадяни нашої держави відчують істотне покращення не тільки у вартості ліків, а й у збільшенні їхнього спектру на аптечних полицях. До речі, підтримали таку урядову ініціативу президент України Петро Порошенко та депутати Верховної Ради.

Цікаво, що довгоочікувані цьогорічні зміни торкнуться і медичних закупівель, а також якості ліків. Перші кроки у напрямку реформування української оздоровчої галузі вже зроблені у вигляді суттєвого спрощення державної реєстрації медикаментів. Стосується ця процедура, у першу чергу, ліків, виробниками котрих є такі країни як Сполучені Штати Америки, Канада, Японія, Австралія та Швейцарія. Відповідь щодо статусу про зареєстровані ліки надходитиме фармацевтичним компаніям у найближчі десять днів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео