Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прем’єр-міністр прокоментував можливість зниження тарифів на газ

Прем’єр-міністр прокоментував можливість зниження тарифів на газ
196764 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Гройсман розповів, що вважає за необхідне найближчим часом знизити тарифи на газ. За словами прем’єр-міністра, він поставив ультиматум Кабміну, який передбачає суворі методи аж до звільнення голови «Нафтогазу».

Проводячи засідання уряду, його очільник Володимир Гройсман висловився з приводу необхідності зниження тарифів на газ вже найближчим часом. Головна претензія від голови Кабміну була адресована Андрієві Коболєву, очільнику «Нафтогазу України». Як повідомив Гройсман, розмова щодо термінового зниження тарифів на газ з представниками цієї структури вже проводилася.

За словами прем’єра, ринкова ціна на газ знизилася, тому він адресував «Нафтогазу» вимогу щодо перегляду цін на блакитне паливо на користь громадян. В іншому випадку Гройсман буде відстоювати звільнення керівника компанії Андрія Коболєва.

22 квітня «Нафтогаз» повідомив про зниження цін на газ на 300 гривень. Це рішення вступить у силу з 1 травня.

Володимир Гройсман висловив різке незадоволення роботою керівництва «Нафтогазу». Після кількох конфліктних ситуацій між газовою компанією та урядом прем’єр дійшов висновку щодо необхідності зміни менеджменту підприємства. Разом з тим, оскільки «Нафтогаз» пристав на умови уряду, питання зміни керівництва наразі вважається неактуальним.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео