Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прем'єр-міністр розповів про стан пенсійної системи

Прем'єр-міністр розповів про стан пенсійної системи
161756 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив про нинішній стан пенсійної системи у державі. За словами очільника уряду, її терміново необхідно змінювати, інакше дефіцит Пенсійного фонду сягне недосяжних розмірів.

Володимир Гройсман розповів, що потрібно зробити для того щоб уникнути дефіциту Пенсійного фонду. За словами керівника уряду, на сьогодні головна проблема — недосконалість самої пенсійної системи, внаслідок чого утворюється величезний дефіцит бюджету. Так, на даний момент, дефіцит Пенсійного фонду вже склав 145 мільярдів гривень. Якщо ж докорінно не змінити пенсійну систему, за словами Гройсмана, дефіцит кожного року тільки збільшуватиметься. Тому одним з важливих завдань діючого уряду Володимир Гройсман визначив запровадження справедливої пенсійної системи.

Зокрема, одним з проявів недосконалості цієї системи є той факт, що велика кількість громадян живе на мінімальну пенсію.

Міністр соцполітики України Павло Розенко також звернув увагу на цю тему, зауваживши, що крім підвищення мінімальних пенсій уряд докладе зусиль для збільшення пенсійних виплат, що складають від 1300 до 4000 гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео