Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Уряд забезпечив належне використання коштів, виділених на будівельні роботи та реконструкцію Молодої

Уряд забезпечив належне використання коштів, виділених на будівельні роботи та реконструкцію Молодої
137398 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кабінет Міністрів України на сьогоднішньому засіданні ухвалив постанову „Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва та реконструкції об’єктів державного підприємства „Український дитячий центр „Молода гвардія”.

Законом України від 13.07.2017 № 2137-VIII „Про внесення змін до Закону України „Про Державний бюджет України на 2017 рік” Мінсоцполітики передбачено видатки розвитку за загальним фондом за новою бюджетною програмою „Будівництво та реконструкція об’єктів державного підприємства „Українськийдитячий центр „Молода гвардія” у сумі 50 600 тис. гривень.
Кошти, виділені за вказаною програмою, будуть витрачені на будівництво та реконструкцію об’єктів державного підприємства „Український дитячий центр „Молода гвардія”, який на сьогодні є єдиним державним закладом оздоровлення і відпочинку з цілорічною діяльністю, розташованим на березі моря.

Це дасть можливість збільшити потужність дитячого центру та покращити умови оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки держави.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео