Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати розповіли, що колишньої України в 2020 році не буде

Депутати розповіли, що колишньої України в 2020 році не буде
159088 ПЕРЕГЛЯДІВ

В інтернеті є сотні «новин» із заголовком: «Ванга передбачала, що Україна…», проте, як всі ми впевнилися – кардинально нового вони нічого не розповідають


В інтернеті є сотні «новин» із заголовком: «Ванга передбачала, що Україна…», проте, як всі ми впевнилися – кардинально нового вони нічого не розповідають. Без послуг пророчиці обійшлися наші депутати, які презентували нову урядову програму: «Стратегія сталого розвитку 2020». Менше, ніж за 5 років, вони зобов’язуються перетворити застарілі механізми руху держави на нові стандарти.
Основні 3 кити даної стратегії – це дерегуляція підприємницької діяльності, створення прозорої системи закупівель та перетворення української економіки на привабливу зону для інвестицій.
Кожен пункт є новим кроком до стабілізації економічного руху країни та закладення основ енергетичної незалежності.
Як повідомляє прес-служба Адміністрації Президента, Айварас Абромавічус (міністр економічного розвитку і торгівлі) заявили, що в рамках Програми будуть покроково укладені ще 3 важливих низки завдань. По-перше, буде розроблена Програма діяльності Кабінету Міністрів, по-друге, створено буде Коаліційну угоду.
Як зазначає сам міністр, «Стратегія» забезпечить Україну переходом не тільки до нових стандартів, а й забезпечить український інвестиційний ринок новим притоком іноземних коштів. Головне те, що документ є поступовим і кожен крок реформи є детально розробленим. Програма передбачає не тільки економічний розвиток, тут закладені основи реформ, які покликані збільшити рівень обороноздатності держави, крім того, у «Стратегії» є моменти, що передбачають зміни у молодіжній політиці та культурному розвитку України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео