Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Урядовці знають, яке озброєння необхідно зараз Україні

Урядовці знають, яке озброєння необхідно зараз Україні
159333 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голова Управління державної охорони Валерій Гелетей розповідає, що зараз наша армія озброєна всім необхідним для того, щоб знищувати ворожу техніку.


Ідуть останні дні вирішення питання, яке ж озброєння необхідно надати Україні, щоб остаточно перемогти ворога. Голова Управління державної охорони Валерій Гелетей розповідає, що зараз наша армія озброєна всім необхідним для того щоб знищувати ворожу техніку: «Ми зараз без проблем можемо знищити «Град» чи інші установки системи залпового вогню. Україні для цього вистачає сил і зброї», - зазначає політик.
За його словами єдине, чого дійсно не вистачає нашій державі – це протитанкової зброї.
«У нас довгий час в принципі не було системи повітряної розвідки. Зараз ми отримали інноваційні безпілотні установки, що дозволяють фіксувати усю необхідну інформацію. Єдине чого дійсно не вистачає – це протитанкової зброї. Противник не гребує нічим, аби завдати чергового удару. Я думаю, для нас відмінно підійде американська система «Джевелін». Більше того, нам просто необхідними будуть системи ракетних установ для захисту та відбиття атаки», - акцентує увагу Гелетей.
Зазначимо, що в Україні мали пустити у виробництво власну ракетну установку «Сапсан», проте питання виготовлення власного озброєння ще не вирішено: «Так, ідея справді була, навіть були усі необхідні засоби для створення, проте виробництво мало стартувати аж у кінці 2015 – початку 2016 років. На мою думку, зараз вигідніше буде отримати закордонне озброєння: воно сучасніше і оперативніше».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео