Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аваков розповів, що робити тим, хто не пройшов реєстрацію у Державтоінспекції

Аваков розповів, що робити тим, хто не пройшов реєстрацію у Державтоінспекції
212619 ПЕРЕГЛЯДІВ

Купити автомобіль – не розкіш, розкіш – це пройти усі необхідні бюрократичні процедури, як, наприклад, реєстрація номеру в Державтоінспекції.


Купити автомобіль – не розкіш, розкіш – це пройти усі необхідні бюрократичні процедури, як, наприклад, реєстрація номеру в Державтоінспекції. Ми всі розуміємо, що усюди можуть виникнути складнощі, але що робити тим, хто не може зареєструвати номер?

Арсен Аваков на своїй сторінці у фейсбуці нагадав, що тим особам, які мають складнощі з тих чи інших причин з процедурою звичайної реєстрації – ДАЇ буде видавати тимчасові номерні знаки.

«Нажаль при оформленні авто ми можемо мати купу проблем: відсутність або навіть втрата повного набору документів на машину, наприклад. Що ж робити людині в такій ситуації? Вона отримає тимчасовий номерний знак. Крім того, при проходженні даної процедури, машина обов’язково буде перевірятися по базі, адже слід виявити, чи не крадене авто. У такому випадку воно буде доставлено на штраф майданчик», - пише пан Аваков.

Крім цього, міністр наголосив увагу на тому, що громадяни повинні зняти всі заборонені наліпки на номерах, які ускладнюють ідентифікацію машини.

«Тільки за 3 дні ми затримали близько сотні таких машин. Цікаво, що більшість з них належала волонтерському сектору, а також обслуговували перевезення підрозділів Нацгвардії, МВС, Збройних сил. Стало відомо, що такі авто передали їм волонтери. Ми пропонуємо поставити на тимчасовий облік усі машини керівництва підрозділів ДАЇ, командуючих МВС, Нацгвардії, а також реальних волонтерських організацій і також видати їм тимчасові номерні знаки протягом доби», - завершив пан Аваков.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео