Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Через скільки часу Україна повністю відмежується від РФ?

Через скільки часу Україна повністю відмежується від РФ?
212745 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз на сході держави будується стіна – конструкція, що затримає просування російських військ у разі розгорнення масштабної війни. Через скільки Україна перетвориться на укріплену фортецю?


В давнину люди будували укріплені городища, щоб максимально довго затримати ворога і не дати йому пройти вглиб свого поселення. На сьогоднішній день практика відмежування від зовнішнього ворога зустрічалася лише на сході, коли Ізраїль побудував стіну, аби захистити свою державу від нападів. Вдруге світ побачить відмежування однієї держави від іншої в Україні.
Зараз на сході будується стіна – конструкція, що затримає просування російських військ у разі розгорнення масштабної війни.
Через скільки Україна перетвориться на укріплену фортецю?
Арсеній Яценюк запевняє – 3 роки і проект «Стіна» буде завершено. «Увесь українсько-російський кордон буде облаштовано такою конструкцією протягом 3х років. Тобто до 2018 року, наша держава повністю буде укріплена», - зазначив прем’єр-міністр.
На будівництві задіяні переважно українські підприємства, тому уряд вважає, що частина коштів, витрачених на побудову повернуться до бюджету у якості податків. За словами Арсенія Яценюка, це не єдиний спосіб зекономити. Він зазначає, що зараз уряд знайшов змогу здешевіти проект у п’ять разів. Нагадуємо, що загалом будівництво «Європейського валу» обійдеться Україні у 4 мільярди гривень.
Оборонна споруда на півночі держави буде проходити вже по новій лінії кордону, адже як ми пам’ятаємо, зараз проходять роботи по односторонній демаркації. Зазначимо, що Росія не визнає таку операцію і вважає, що все повинно лишатися в старих межах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео