Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Клімкін назвав зовнішню політики України – помилковою

Клімкін назвав зовнішню політики України – помилковою
159668 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Крим і Донбас продемонстрували всю помилковість зовнішнього курсу політики України не просто останніх років, а всього терміну незалежності», - заявив Павло Клімкін


«Крим і Донбас продемонстрували всю помилковість зовнішнього курсу політики України не просто останніх років, а всього терміну незалежності», - заявив Павло Клімкін.
Війну в Україні він назвав «ключовим моментом», адже тепер стало видно, хто для України був прихованим ворогом, а хто виявився справжнім другом.
«Війна для будь-якої держави – це важкий момент, проте, це саме той час, коли політики, країна, весь світ можуть побачити, як насправді ставилися сусіди до нас. Більше того, з позиції сьогоднішнього досвіду ми можемо сказати, що Україна втратила багато шансів бути європейською державою та вберегти мир. Так склалося, що зараз гарантії, які було укладено, так, нажаль і залишилися на папері. В них ми більше не віримо», - наголосив Міністр закордонної справ України.
Політик наголосив, що відтепер в нашої держави буде новий вектор зовнішньої політики, щодо Росії. Пан Клімкін акцентує увагу на тому, що колишніх відносин з РФ в України вже не буде: «Ми більше не підемо ні на які компроміси, щодо подальшого шляху нашої держави. Раніше нам, можна сказати, диктували, що робити, адже сприймали країну, як складову СРСР. Тепер шлях України пролягає в ЄС. І тільки. Звісно, розірвати дипломатичні стосунки ми остаточно не можемо, але у нас є ряд питань, у вирішенні яких РФ просто не має права нам диктувати свою позицію».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео