Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хто пропонує прибрати з влади олігархів?

Хто пропонує прибрати з влади олігархів?
79705 ПЕРЕГЛЯДІВ

Скандальний процес коло підприємства «Укранафта» ще досі не дає спокою ані депутатам, ані ЗМІ, ані простим українцям. Лідер радикальної партії, Олег Ляшко, висунув вимогу Президенту: відмовитися від усіх бізнес-активів та прибрати від влади українських олігархів

Скандальний процес коло підприємства «Укранафта» ще досі не дає спокою ані депутатам, ані ЗМІ, ані простим українцям. Лідер радикальної партії, Олег Ляшко, висунув вимогу Президенту: відмовитися від усіх бізнес-активів та прибрати від влади українських олігархів.
Цю процедуру він закликає Порошенка зробити в рамках передвиборчої програми.
«Я вважаю, що у такий час Президент повинен позбавитися від свого бізнесу – просто продати його. Це буде справедливий і мудрий крок для керівника держави. Крім того, основною вимогою є усунення від влади олігархів. Ну не можуть керувати долями людей із прожитковим мінімумом особи, що мають багатомільйонні статки,» - висловлюється Ляшко. Щоправда, свою вимогу політичний лідер опублікував лише на власній сторінці фейсбуку.
Незважаючи на чергову скандальну заяву, Олег Ляшко висловив підтримку рішення Президента України про відставку Коломойського, як олігарха, що стоїть при керівній посаді.
Єдине, чого побоюється лідер разом із політологами, щоб через конфлікт з екс-губернатором Дніпропетровської області не піднявся заколот проти Петра Порошенка.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео