Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Раду з питань судової реформи – оновлено

Раду з питань судової реформи – оновлено
53229 ПЕРЕГЛЯДІВ

До нового складу увійшли Міністр фінансів Наталя Яресько та дев’ять народних депутатів.

Жовтень 2014. За наказом Петра Порошенка в Україні створюється новий орган, який буде займатися виключно реформаторською діяльністю – це Рада з питань судової реформи.
На той час процес впровадження судової реформи значився лише на словах, але вже сьогодні уряд наголосив на тому, що нововведення і зміни повинні йти комплексно, тому варто зосередити увагу зараз на розробці змін у судовій структурі. Більше того, Президент України вважає, що після ухвалення антикорупційних законів, судова реформа має бути розглянута негайно, адже, за словами Глави держави, суд повинен стати тою установою, куди люди хочуть звернутися за допомогою і будуть знати, що їх права буде захищено.
Петро Порошенко, з огляду на це, заявив, що необхідно оновити склад Ради з питань судової реформи. До нового складу увійшли Міністр фінансів Наталя Яресько та дев’ять народних депутатів. Крім того, зараз обговорюється питання про включення Генерального прокурора України – Віктора Шокіна. З Ради було виключено Віталія Ярему. Координатором органу так і залишився заступник голови Адміністрації Президента – Олексій Філатов.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео