Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

З українського сленгу зникне слово «кришувати» разом із новою реформою міліції

З українського сленгу зникне слово «кришувати» разом із новою реформою міліції
159504 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз уряд України працює над тим, щоб змінити наші правоохоронні органи.

Те, що довіра до правоохоронців в населення низька – не дивина. Про випадки, які відбуваються за стінами районних дільниць та казенних домів давно всім відомо. У міліції був шанс «реабілітуватися» під час подій на Майдані, проте дива не сталося. Натомість зараз уряд України працює над тим, щоб змінити наші правоохоронні органи.
Арсен Аваков, як глава МВС зазначає, що нова реформа - не просто концепт безпеки міста, району, області – це буде справжньою зміною менталітету правоохоронців.
«Ми не просто хочемо створити новий ряд законів та положень, які будуть регулювати роботу міліції – наша мета це створення нового менталітету правоохоронців. Нехай з української мови зникне слово «кришувати». Поліція повинна служити та захищати, а сам поліцейський повинен викликати повагу громадян», - розповідає пан Аваков.
Презентацію проекту провели вже у Києві, Одесі та Львові. За словами глави МВС справжнім випробуванням для реформованої поліції стануть травневі свята. Якщо все буде спокійно – тест пройдено.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео