Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати Верховної Ради не готові голосувати за надання Донбасу особливого статусу

Депутати Верховної Ради не готові голосувати за надання Донбасу особливого статусу
108458 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майже 64% народних депутатів, за даними соціологічного опитування, проведеного Інститутом Горшеніна, не мають наміру підтримувати законопроект стосовно надання особливого статусу тимчасово окупованим Російською Федерацію територіям Донецької та Луганської областей. Натомість, трохи менше за 16% проголосувати за вищезазначений документ все-таки готові.

Біля 21% депутатів зі 163-ох народних обранців взагалі не змогли визначитися з відповіддю. А відповідаючи на питання про допомогу Мінських домовленостей у вирішенні збройного україно-російського конфлікту, левова частка посадовців – майже 60% - зазначила, що подібні угоди навряд чи допоможуть встановленню довгоочікуваного миру в Україні. Більш оптимістичну протилежну думку, у свою чергу, висловили 32,5% депутатів, а майже 8% знову не змогли відповісти однозначно.

Варто відзначити, що серед тих законів, котрі у майбутньому все-таки імплементують Мінські домовленості, законопроект про вибори згідно українського законодавства у Луганській та Донецькій областях має найбільше шансів бути прийнятим. Але вже зараз підтримати його готові менше 25% опитаних нардепів. Більше ж за 57% посадовців висловлюються проти.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео