Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Треба посилити відповідальність власників банків», - Петро Порошенко

«Треба посилити відповідальність власників банків», - Петро Порошенко
79900 ПЕРЕГЛЯДІВ

«В Україні банківська система просто-на просто вбивається», - заявив Петро Порошенко під час масштабної прес-конференції, яка відбулася після промови у Верховній раді

«В Україні банківська система просто-на просто вбивається», - заявив Петро Порошенко під час масштабної прес-конференції, яка відбулася після промови у Верховній раді.
Президент не приховує здивування, як наша банківська система змогла пройти контроль та випробування міжнародних експертів.
«Банківську справу в України перевіряли і не раз. Вона пройшла тест, проте ми всі прекрасно бачимо зсередини, що необхідно реформувати і змінювати все, що заклякло в Україні за 23 роки», - зазначив Президент України.
Петро Порошенко вважає, що одним із чинників, що фактично нищить нашу банківську систему – це велика кількість кредитів, що не виплатили громадяни. Вихід він бачить у тому, що необхідно прийняти новий законопроект, який би визначав рівень відповідальності власників банку за свою установу, адже на думку голови держави, саме такий підхід зможе примусити банкірів слідкувати за тим, щоб його установа не «лопнула».
«Ми повинні розробити і прийняти законопроект, який би визначав рівень відповідальності власників банку за знищення установи, а також змушував би їх надавати комплексний звіт, щодо надходження кожної копійчини», - завершив Петро Олексійович.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео