Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Три законопроекти змінять країну назавжди», - Арсеній Яценюк

«Три законопроекти змінять країну назавжди», - Арсеній Яценюк
53305 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Через 10 років наша держава стане абсолютно незалежною державою, адже ми прийняли 3 законопроекти, які у перспективі позбавлять країни економічно залежності», - заявляє Арсеній Яценюк

«Через 10 років наша держава стане абсолютно незалежною державою, адже ми прийняли 3 законопроекти, які у перспективі позбавлять країни економічно залежності», - заявляє Арсеній Яценюк.
Три законопроекти – це документи, що були прийняті в сфері розробки реформ. За словами прем’єр-міністра, на даний момент іде «оздоровлення» НАК Нафтогазу, зміни в роботі якого повинні принести Україні енергонезалежність.
Щодо висловлювань про непопулярність законопроектів, політик наголошує, що всі ці основні закони були прийняті у рамках того, що було необхідно для нашої держави.
«У реформах не може бути популярних чи непопулярних законів. Є реформи і є закони, що дають змогу реалізуватися змінам. Два закони будуть прийняті у зв’язку з тим, що ми хочемо підвищити незалежність Національного банку України до 2016 року. Тексти – готові. Голоси, думаю, наберемо», - зазначив Арсеній Яценюк.
За словами політика, закони отримали схвалення у міжнародних фінансових інститутах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео