Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гройсман поділився своїми політичними планами

Гройсман поділився своїми політичними планами
196876 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Гройсман розкрив плани щодо свого політичного майбутнього. Нинішній прем’єр-міністр створить власну партію, з якою піде на найближчі парламентські вибори. Гройсман розповів, як і чому назве свою політичну силу, а також які цілі поставить перед собою як її лідер.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман планує змінити вектор своєї політичної діяльності – на парламентські вибори, що відбудуться у липні, поведе вже власну партію. Назва нової політичної сили обрана не випадково – найменування «Українська стратегія» означає основні спрямування і мету, яку ставить лідер об’єднання. Стратегія майбутньої команди Гройсмана – сильна Україна і заможні громадяни. Саме це буде метою для колишнього соратника Петра Порошенка, який своєю чергою теж оголосив про оновлення назви та стратегії своєї політичної сили.

Як розповів Гройсман, до своєї команди він збере молодих, але досвідчених спеціалістів. Члени його майбутньої команди повинні мати головне - розуміння того, що потрібно державі у першу чергу.

Про свою відставку з посади голови уряду Володимир Гройсман повідомив 20 травня, заяву ж до Верховної Ради він подав 24 травня.

 

Теги: Гройсман,партія,стратегія,вибори,відставка,уряд

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео