Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Войцех Бальчун став головою правління «Укрзалізниці»

Войцех Бальчун став головою правління «Укрзалізниці»
27048 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головою правління ПАТ «Укрзалізниця» став громадянин Польщі Войцех Бальчун. Відзначимо, новопредставленний керівник працював 7 років у сфері залізничних перевезень у Польщі, де займав посаду голови наглядової ради польської залізниці РКР S.A., а також був генеральним директором PKPCargoS.A.

Бальчун працював на посаді голови наглядової ради польської авіакомпанії LOT. Його занесено до списку ТОП-20 антикризових менеджерів Польщі-2012. Нещодавно Володимир Омелян міністр інфраструктури України познайомив співробітників з новим головою правління ПАТ «Укрзалізниця».

Кабміном було прийнято рішення про заняття ним посади голови одноголосно, такий вибір підтримали усі депутати.

Нову посаду Войцех отримав без чийогось «просування», а офіційно пройшовши конкурсний відбір, у якому брали участь 31 кандидат. «Прославився успішними реформами у своїй професійній сфері», - зазначив премєр-міністр України Володимир Гройсман.

Омелян повідомив, що в Україні вже розпочата реформа у залізничній сфері і її потрібно продовжувати й надалі. Він певен, що з таким правлінням «Укрзалізниця» стане локомотивом економіки і держави. 

Новий керівник ПАТ «Укрзалізниця» сподівається, що він зможе провести реформу, щоб виправдати покладені на нього надії. Бальчун наголосив, що на Україні зміни у транспортній системі неминучі - це буде лібералізація ринку за європейськими стандартами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео