Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Для розробки бюджету необхідні зміни до Податкового кодексу», - Парубій

«Для розробки бюджету необхідні зміни до Податкового кодексу», - Парубій
162794 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Для початку роботи над головним кошторисом нашої держави необхідно змінити деякі положення Податкового кодексу України. Законопроект про держбюджет-2017 парламентарі будуть розглядати 6-9 грудня. Таку заяву зробив голова ВРУ Парубій А.В. на засіданні між головами фракцій та комітетів на Погоджувальній раді у понеділок.
     Була висунута пропозиція опрацювати питання політики щодо аграріїв, прав осіб, що були переміщені внутрішньо.
     Голова Верховної Ради додав, що 17 листопада парламент планує обговорити питання, що стосуються державного бюджету та змін Податкового кодексу.
     Також політик подав інформацію про те, що на поточному пленарному тижні нардепи мусять опрацювати пункти законопроектів зі сфери правоохорони, банківської справи та фінансової діяльності.
     Депутати Верховної Ради, за словами Парубія, хочуть опрацювати проблеми ратифікації міжнародних договорів та звернення з питання впровадження безвізового режиму з країнами Європейського союзу для українських громадян.
     Найближчого четверга парламентарі не оминуть увагою і закони, що стосуються інфрастуктури.
     Нагадаємо, що Кабінет міністрів вніс до реєстру законопроект щодо державного бюджету України на 2017 рік (№5000). ВРУ в останній день, відведений Бюджетним кодексом, а саме 20 жовтня, ухвалила його (230 голосів).
     А 9 листопада Кабінет міністрів представив парламенту новий проект державного бюджету, з доопрацюваннями та збільшеною «мінімалкою». Тож, відповідно йому, встановлені доходи в обсязі 706,3 млрд, розходи – 775,3 млрд, та крайній рівень дефіциту – 77,5 млрд гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео