Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

17 грудня - працювати над бюджетом та безпекою

17 грудня - працювати над бюджетом та безпекою
162940 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Голова парламенту України Парубій Андрій повідомив, що 6 грудня Верховна Рада України займатиметься питаннями національної безпеки та розробкою бюджету України на наступний рік. Також голова ВРУ на погоджувальній раді лідерів фракцій та комітетів парламенту додав, що влада може згадати про питання місцевого самоврядування.

     На порядок денний роботи депутатів Верховної Ради буде винесено такі питання, що пов'язані з нацбезпекою України. Розгляд цих питань буде приурочено двадцять п'ятій річниці Збройних Сил України. Саме з цього приводу було прийняте рішення включити у перелік на розгляд до 7 законопроектів.

     У вівторок було розглянуто законопроекти, що потрібні для того, аби затвердити бюджет держави на 2017 рік.

     У середу, тобто 7 грудня, депутати розглядатимуть цілий перелік проектів законів, що стосуються проблем самоврядування на місцях поширення певних громад.

     На четвер, 8 грудня, було заплановано розгляд питань, що стосуються аграрного та транспортного сектора.

     Таким чином, у Верховній Раді розглядали проекти законів під порядковими номерами №5368, 5369 та 5132. Окрім них, влада обіцялася взяти до уваги розгляд питань соціальної тематики, ну і звісно, бюджет.

     Нагадаємо, що уперше за кілька минулих років Кабмін України вчасно, тобто 15 вересня, надав до Верховної Ради проект бюджету нашої країни на 2017 рік. Уже 20 жовтня ВРУ розглянула його в першому читанні та відправила на доопрацювання, звернувши увагу на більш ніж 1000 поправок, що сумарно можна оцінити на 900 мільярдів гривень.

     9 листопада Кабінет міністрів закінчив опрацювання змін, що їх виокремили народні депутати, та вдруге подав бюджет до розгляду зі встановленими доходом у 721,4 мільярди гривень (більше за попередній проект на 15,1 мільярди).

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео