Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Влада не зупиняється на досягнутому – компослуги зростуть знову у ціні

Влада не зупиняється на досягнутому – компослуги зростуть знову у ціні
163433 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щороку по кілька разів зростають ціни на комунальні послуги. Якщо у пенсіонерів є субсидії та вони більш менш справляються з оплатою, то молоді сім'ї ледве зводять кінці з кінцями. Рівень заробітних план залишається мізерним, тож, аби не залишатися у борговій ямі, молоді люди змушені шукати додаткові заробітки.

Цьогоріч підняття цін на компослуги знову вдарить українцям по кишенях. Уже в березні 2017року на 26% зросте вартість світла. 1 кВт/годину вартуватиме 90 копійок. Фахівці радять переходити на світлодіодні лампочки. За їхніми словами, це допоможе трохи зекономити на електроенергії. Щоправда невідомо, чим замінювати електрочайники, посудомийні машини та інші електроприлади. У цілому, кажуть спеціалісти, українці сплачуватимуть на 100 гривень більше за електроенергію.

Тільки-но населення спробує оговтатися від зростання тарифів на світло, як черга дійде до збільшення вартості холодної води. Ця подія має відбутися уже в травні. Мовляв, світло дорожчає, отже потрібно більше витрачатися на відкачку води з річок, пояснюють у службах із водовідведення.

Однак і на цьому сюрпризи від влади не закінчуються. Влітку на нас чекають квитанції з підвищеними цінами й на газ. Влада каже, ми пошкодували народ, тож оплату на блакитне паливо вирішили підняти у період, коли не потрібно багато платити за тепло.

Тож за прогнозами фахівців, тарифи на комунальні послуги до кінця 2017 року зростуть на 34-36 %.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео