Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Час запроваджувати накопичувальну пенсію

Час запроваджувати накопичувальну пенсію
185878 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Міністерстві соціальної політики висловилися за запровадження накопичувальної пенсійної системи. 

У Міністерстві соціальної політики висловилися за запровадження накопичувальної пенсійної системи. За словами Павла Розенка, зараз якраз найбільш вдалий час для таких змін.
Міністр соцполітики Павло Розенко сподівається, що Верховна Рада проголосує за законопроект, який передбачає ряд змін у пенсійній системі. Передусім Розенко сподівається на запровадження накопичувальної пенсії. На думку міністра, допомогти підвищити соціальні стандарти і збільшити розмір пенсії може докорінне реформування пенсійної системи і страхування.
Павло Розенко пояснив, що через економічну ситуацію та воєнні дії держава не може нормально реагувати на всі потреби населення, у тому числі найменш захищеної його частини. Тому зараз в України немає фізичної можливості підвищувати розмір пенсій та інші види соціальних виплат.
Тому єдиною можливістю для досягнення нормального розміру пенсій, за словами профільного міністра, є реформування пенсійної системи за накопичувальним принципом, яка уже давно діє у західних країнах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео