Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Червоне – то терор. ВРУ запропонували заборонити комуністичну символіку

Червоне – то терор. ВРУ запропонували заборонити комуністичну символіку
212142 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще 8 липня минулого року депутати Верховної Ради просили заборонити діяльність комуністичнох партії України


Ще 8 липня минулого року депутати Верховної Ради просили заборонити діяльність комуністичнох партії України. Тоді такій заяві не придали особливого значення, проте сьогодні за ідеологів «світлого майбутнього» взялися всерйоз.
Міністерство юстиції на чолі з Павлом Петренко ініціювали законопроект, який має силу заборонити комуністичну символіку на ряду з фашистською.
Міністр аргументує, що вплив радянської був і залишився дуже сильним на свідомість українців. Якщо ми не забудемо догми союзу – то важко далі буде будувати незалежну країну.
Крім того, Петренко заявляє, що головним чином даний законопроект повинен остаточно заборонити діяльність КПУ і ліквідувати її членів з Верховної Ради назавжди.
Закон про заборону комуністичної символіки бере свій початок з судового процесу над КПУ, який до речі ще досі не є закінченим. Міністр юстиції вважає, що суд фактично саботує зрив розгляду позову про заборону даної партії.
Якщо закон все ж таки приймуть, то на території України буде заборонена реєстрація усіх партій, які мають у своєму началі комуністичну чи фашистську символіку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео