Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Коаліція розпадається - Володимир Гройсман

Коаліція розпадається - Володимир Гройсман
106115 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно Інтернетом почали ширитися чутки, що начебто фракції Юлії Тимошенко та Олега Ляшка хочуть вийти із коаліції


Нещодавно Інтернетом почали ширитися чутки, що начебто фракції Юлії Тимошенко та Олега Ляшка хочуть вийти із коаліції. Крім того, лідери наголошують на тому, щоб взагалі домогтися перевиборів у Верховну Раду.
Спікер ВРУ Володимир Гройсман зазначає, що офіційних заяв ні з якої сторони оприлюднено не було. У колах коаліції дійсно існують суперечливі тенденції. Це можна спостерігати під час прийняття законів, але, в принципі, дані процеси є нормальними. Навіть сутички між окремими депутатами не стануть показником незлагодженості коаліції ВРУ.
Крім того, спікер зазначає, що через 2 фракції «розвалиться» весь парламентський склад Ради. На думку, Гройсмана, сьогодні депутати коаліції працюють найбільш злагоджено.
Проте, спікер все ж таки не виключає, що деякі народні обранці захочуть вийти з кіл ВРУ.
«Сьогодні ми повинні прикласти усі зусилля до того, щоб працювати злагоджено. Часи зараз не ті, щоб влаштовувати перевибори та розпускати парламент. Якщо хтось і заявить особисто про вихід і почне розхитувати ситуацію коло розпаду коаліції – ми прикладемо усі можливі зусилля, щоб цього уникнути» - розповідає Володимир Гройсман.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео