Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні буде «електронний парламент»

В Україні буде «електронний парламент»
26666 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Швеції є, у Норвегії є і в Україні буде – спікер Верховної Ради обговорив з представниками країн Балтії та Північної Європи можливість введення в Україні електронного парламенту


У Швеції є, у Норвегії є і в Україні буде – спікер Верховної Ради обговорив з представниками країн Балтії та Північної Європи можливість введення в Україні електронного парламенту. Про це з українцями поділився Володимир Гройсман у своїй сторінці на Фейсбуці.
Спікер відмітив, що створення такого парламенту є важливим кроком на шляху модернізації України, адже це значно підвищить рівень комунікації уряду с простими українцями та зробить роботу депутатів більш відкритою та структурованою.
В свою чергу цю ініціативу підтримав керівник профільного комітету ВРУ з питань зв’язку – Олександр Данченко, адже за його словами влада і контроль за нею у демократичній державі повинні належати народу.
Щодо виділення потрібних коштів, то Гройсман запевняє, що ще за часів найлегітимнішого президента всіх «часів та народів», 90% коштів, що повинні були іти на модернізацію комунікацій – йшли в кишеню не до «народів», а до «легітимного».
«Зараз у державі бракує коштів на створення нового рівня електронної системи у парламенті, але ми хочемо залучити іноземних інвесторів до створення нового елементу зв’язку Ради з народом» - запевняє Володимир Гройсман.
Європейські піонери інноваційного «парламенту» висловили абсолютну підтримку у спільних консультаціях та впровадженні такої системи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео