Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Реформи України – умова відмови від радянського минулого

Реформи України – умова відмови від радянського минулого
185756 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Україна - сучасна європейська держава, яка має жити за новими правилами», - заявив спікер ВРУ Володимир Гройсман.
Голова Ради зазначив, що необхідно зараз приділити максимум уваги до змін в Україні, адже тільки процес реформ допоможе державі вийти на європейський рівень.


«Україна - сучасна європейська держава, яка має жити за новими правилами», - заявив спікер ВРУ Володимир Гройсман.
Голова Ради зазначив, що необхідно зараз приділити максимум уваги до змін в Україні, адже тільки процес реформ допоможе державі вийти на європейський рівень. Зокрема Гройсман розставив акценти на тому, що необхідно провести конституційну реформу та ряд змін в економічному та фінансовому секторі. При цьому, спікер наголосив, що законодавча база для комплексного проведення змін вже готова.
«Ми не маємо права гаяти час. Якщо не буде ефективних перетворень, то можна вважати неефективною всю роботу уряду, тому зараз і Президент, і ВРУ прикладають максимум зусиль, щоб втілити в життя все те, що зарекомендує Україну, як нову європейську державу. Ми не можемо підвести наш народ», - коментує політик.
Володимир Гройсман розповідає, що уряд поступово і чітко виконує план реформ, що базуються на Стратегії 2020, Угоді про асоціацію України з ЄС та позачерговому Посланні Президента України до ВРУ « Про зовнішнє та внутрішнє становище України». Також в уряді детально обговорюється Конституційна реформа і основні засади децентралізації влади.
Спікер наголосив, що зараз необхідно приваблювати іноземних інвесторів та фінансову допомогу, адже без влиття коштів в економіку України – важко швидко поставити державу на ноги.
Сам же Гройсман називає ініційовані Президентом та ВРУ реформи: «Головною умовою відмови від радянського минулого».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео