Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВРУ ухвалить закон про національну поліцію

ВРУ ухвалить закон про національну поліцію
79723 ПЕРЕГЛЯДІВ

Створення національної поліції ініціював Петро Порошенко. Верховна Рада підтримала нове рішення і вже збирається ухвалювати закон, що регулюватиме роботу національної поліції в Україні.


Як і всі сфери в Україні, міліція також потребує негайної реорганізації та модернізації. Створення національної поліції ініціював Петро Порошенко. Верховна Рада підтримала нове рішення і вже збирається ухвалювати закон, що регулюватиме роботу національної поліції в Україні.
У ВРУ підкреслюють, що це буде не просто документальне перейменування «міліції» в «поліцію» - створиться абсолютно новий правозахисний орган.
В уряді відмітили, що представлений Першим заступником Міністра внутрішніх справ Екою Згуладзе проект – лише перша ступінь у національних змінах міліції.
За зразок взято модель функціонування поліції у Грузії. Як зазначає Згуладзе, нові зміни – це прийняття нової філософії, де «захист» означає службу народові.
Нові патрульні служби запрацюють вже цього року в декількох областях, а саме в Одеській, Львівській, Харківській. Навчання нових службовців розпочнуть з 20 квітня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео