Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВРУ вважає, що необхідно посилити санкції проти Росії

ВРУ вважає, що необхідно посилити санкції проти Росії
53215 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна думає, що необхідно зробити міри присікання Росії ще більш жорсткими.


Чи можна якось вплинути на агресора, якщо він геть сказився? Європа вважає, що санкції – найкращий спосіб нагадати учасникам політичної арени правила гри. Україна думає, що необхідно зробити міри присікання Росії ще більш жорсткими.
Свою позицію висловив Володимир Гройсман, як безпосередній представник Верховної Ради України.
«Санкційний блок слід не просто укріпити, а й розширити по відношенню до агресора. Ми думаємо, цього безпосередньо вимагає ситуація, адже Росія ніяким чином не прагне виконати Мінський договір. ВРУ також вважає за необхідне посилити міри економічного тиску і тому випадку, якщо РФ продовжить зберігати пасивний характер зовнішньої політики у цьому питанні», - заявив пан Гройсман на зустрічі з польським маршалком Сената Польщі Богданом Борусевичем.
Нагадуємо, що Європа вже давно зазначає, що послаблювати санкції стосовно Росії не збирається до тих пір, поки не побачить певного зсуву у ході реалізації Мінського договору. Більше того, Норвегія запровадила особистий список персон нон-грата, куди потравив власне президент Федерації, а також ряд чиновників та артистів.
Україна пропонує розширити цей ряд представниками правоохоронних органів, що брали учать у фабрикуванні справи Надії Савченко, а також незаконно транспортували її по території Росії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео