Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати ВРУ вважають, що війна закінчиться з приєднанням Криму

Депутати ВРУ вважають, що війна закінчиться з приєднанням Криму
212772 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Війна в Україні почалася з анексією Криму, тому й завершиться лише тоді, коли півострів буде політично приєднано назад до материкової частини країни», - про це заявив Рефат Чубаров.


«Війна в Україні почалася з анексією Криму, тому й завершиться лише тоді, коли півострів буде політично приєднано назад до материкової частини країни», - про це заявив Рефат Чубаров, який буквально на днях увійшов до ВРУ, як член партії «Блок Петра Порошенка».
Заклик Чубарова депутати зустріли оплесками.
Тим не менш, важливих зрушень у вирішенні питання про повернення Криму Україні поки що немає.
Депутати стверджують, що необхідно підготувати пакет документів для міжнародних судів. Зазначимо, що рішення Росії про приєднання Криму не є визнаним міжнародною спільнотою. Більше того, разом з Україною Європа не визнала законність референдуму.
Російський уряд на противагу вважає місцеве самоврядування легітимною владою в Криму. Більше того, намісники Путіна продовжують вести націоналізацію українського майна різних державних установ. Зокрема легендарний дитячий табір «Артек» «під шумок» переписали на баланс російського уряду. Більше того, майно храмів Київського патріархату також вимагають здати в руки РФ.
Український же уряд прийняв ряд постанов, за якими таке вилучення майна вважається незаконним.
Як зазначають у ВРУ: «Вони можуть купляти та приватизувати наше майно скільки завгодно. Єдине, що після повернення території до України всі ці акти і операції будуть вважатися недійсними».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео