Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Народні депутати відреагували на заяви РФ, щодо економічної блокади

Народні депутати відреагували на заяви РФ, щодо економічної блокади
79947 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не раз вже відмічалося, що політика Росії здебільшого дестабілізує економічну ситуацію окупованих територій, зокрема Криму


Не раз вже відмічалося, що політика Росії здебільшого дестабілізує економічну ситуацію окупованих територій, зокрема Криму. Спроба спровокувати невдоволення кримчан нинішнім положенням не є вигаданою і штучною, оскільки ціни на Російські товари істотно вищі за тих, які поставлялися кримчанам з України до окупації Росією. Оголосивши економічну блокаду, Україна сподівалася на адекватні кроки з боку окупантів. Російські ЗМІ одразу відреагували на такий хід подій, заявивши, що Україна провокує соціальні проблеми, аргументуючи тим, що посібники з безразробіття не виплачуються, а соціальна підтримка громадян не ведеться взагалі.
Сергій Висоцький - один з народних депутатів і авторів блокадного законопроекту - коментуючи це положення, заявив, що зацікавленість в ускладненнях економіки Криму не повинна торкнутися населення, але має бути ощутима для російських інвесторів і постачальників.
Нагадаємо, що раніше був ухвалений законопроект про введення повної блокади Криму, що стосується постачань продуктів, сировини, товарів першої необхідності і товарів масового споживання.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео