Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати можуть піти на канікули пізніше

Депутати можуть піти на канікули пізніше
26725 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Ми розуміємо, що сесія роботи повинна скоро закінчитися, проте ми не виключаємо можливості її продовження, адже бачимо необхідність подальшої роботи парламенту», - заявив спікер Верховної ради Володимир Гройсман


«Ми розуміємо, що сесія роботи повинна скоро закінчитися, проте ми не виключаємо можливості її продовження, адже бачимо необхідність подальшої роботи парламенту», - заявив спікер Верховної ради Володимир Гройсман.
За стандартним календарним планом сесія скликання народних депутатів повинна закінчитися 18 липня. Після цього народні обранці ідуть на так звані «канікули» і повертаються до роботи вже у вересні місяці. Цього року цю норму хочуть змінити. Тим не менш, Володимир Гройсман не зазначає точно яким чином будуть відбуватися зміни. Не відомо також чи це буде продовжуватися сама сесія, чи буде ВРУ скликатися для вирішення нагальних питань.
«Зараз ми займаємося пошуком вигідних для нас механізмів продовження роботи парламенту. Думаю, будемо розробляти новий формат взаємодії ВРУ для вирішення термінових питань», - наголосив Володимир Гройсман.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео