Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кримський молочний завод припинить існування

26911 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Кримському півострові закривається крупний молокозавод “КримМолоко”. Головна причина закриття підприємства — його нерентабельність. Імовірно завод припинить своє існування через 2 місяці.

Єдиний завод, який спеціалізувався на виробленні молочних продуктів у Криму - “КримМолоко”, за кілька місяців повністю припинить своє існування. Як заявили на крупному молокозаводі півострова, підприємство вже давно нерентабельне і працює із збитками. Генеральний директор заводу повідомив, що починаючи з вересня 2015 року, коли було перекрито кордон між анексованим Кримом і материковою Україною, підприємство почало працювати зі збитками. Довершили існуючі складнощі відсутність світла з кінця листопада, а також чорний список, до якого потрапила більшість продуктів кримської промисловості.

Як повідомляють на підприємстві, “КримМолоко” працюватиме не більше 2 місяців, після чого остаточно буде закрите. Працівникам молокозаводу запропонували два варіанти: написати заяву про звільнення або оформити відпустку без збереження заробітної плати. Після закриття підприємства роботу втратять близько 200 кримчан.

Молочні підприємства, які існували у Євпаторії та Роздольному, були закриті ще раніше.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео