Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аграрній сфері прогнозують фінансову підтримку

Аграрній сфері прогнозують фінансову підтримку
81133 ПЕРЕГЛЯДІВ

У наступному році українські аграрії можуть отримати суттєву фінансову підтримку від держави в розмірі близько 5 мільярдів гривень. Це станеться за умови схвалення концепції підтримки аграрного сектора українським парламентом.

Міністр аграрної політики України Тарас Кутовий розповів про можливості, які прогнозують сфері сільського господарства в Україні наступного року. За інформацією урядовця, за умови схвалення Верховною Радою нової концепції реформування державної підтримки аграрної галузі на розвиток агропромислової сфери у 2017 році виділять 5 мільярдів гривень.

Тарас Кутовий уточнив, що матеріальну підтримку, за цією концепцією, отримають передусім малі та середні виробники сільськогосподарської галузі. Важливо, за словами міністра, підтримати також вітчизняного підприємця у сфері тваринництва.

Що стосується 2016 року, на покриття відсотків з кредитів аграрних підприємств у державний бюджет було закладено 300 мільйонів гривень, на підтримку тваринництва протягом 2016 року запланували витратити 50 мільйонів гривень.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео