Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В "Укрнафті" - новий голова правління

В "Укрнафті" - новий голова правління
53536 ПЕРЕГЛЯДІВ

У компанії «Укрнафта” офіційно з’явився новий голова правління. Ним, за результатами голосування, став британець Марк Роллінз. Наглядова рада одноголосно проголосувала за його кандидатуру, після чого новий голова та всі члени ради підписали контракт.

Голосування за кандидатуру британця Марка Роллінза серед членів наглядової Ради ПАТ “Укрнафта” відбувалося двічі: перший раз представники приватних акціонерів утрималися від голосування, але друга спроба визначити майбутнього керівника підприємства стала більш вдалою: усі члени правління проголосували одноголосно. У зв’язку з цим Роллінз був визнаний новим головою правління компанії.

Одразу після прийняття рішення про призначення Марка Роллінза новообраний голова зробив заяву, що “Укрнафта” до кінця поточного року зможе виплатити всі дивіденди за 2014 рік.

Кабінет міністрів ще 16 вересня дав свою згоду на підписання контракту з Марком Роллінзом, при цьому, за словами Арсенія Яценюка, контракт чітко передбачав взяття на себе новим головою “Укрнафти” зобов’язань стосовно виплати дивідендів, які компанія заборгувала державі, а також податкової заборгованості.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео