Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

А ви бува не мільярдер!?

107240 ПЕРЕГЛЯДІВ

Rambler News Service посилаючись на доповідь, яку спільно підготували PricewaterhouseCoopers та UBS, констатували факт, що кількість мільярдерів у світі росте, як гриби після дощу. Так, за останні двадцять років число багатіїв, котрі мають в своїх грошових резервах мільярд, й не один, збільшилося майже в п’ять раз, і тепер на Землі є тисяча триста сорок сім людей зі статусом «мільярдер». Більше того, автори доповіді констатують, що доходи у багатіїв також стрімко зростають. Тож, багаті –багатіють, а бідні – бідніють. Такого висновку можна дійти, якщо вірити факту, що доходи мільярдерів з 1995 року по нинішній день зросли у вісім (!!!) разів й складають в сумі майже п’ять з половиною трильйонів доларів.

При цьому світовий ВВП за двадцять років виріс втричі до сімдесяти семи трильйонів доларів. Також, цікавим є той факт, що лише сто двадцять шість із двісті вісімдесяти девяти представників бізнесу, а це сорок чотири відсотки від загальної чисельності мільярдерів станом на 1995 рік, змогли залишитися в строю, тобто не полишили мільярдерські лави.

Можуть радіти й представниці прекрасної статі. Адже, в 6,6 разів збільшилося за 20 років число мільярдерш й тепер у світі є 145 дам, котрі можуть дозволити собі шопінг кожного дня, адже мають мільярдні статки.

Самим успішним мільярдером за версією журналу Forbes визнано Джефа Безоса, генерального директора Amazon, який тільки за цей рік заробив двадцять дев’ять з половиною мільярдів доларів. До лідерства містер Безос піднявся за девять місяців, адже в березні він займав у списку п’ятнадцяте місце.

Другим в списку є Марк Цукерберг, керівник Фейсбуку. Трійку лідерів замикає Ларрі Пейдж, генеральний директор Alphabet.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео