Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бізнес на Донбасі отримав міжнародну підтримку

161069 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останні чотири місяці відзначилися створенням 11 центрів підтримки бізнесу на Донбасі. Відкриття різнопланових агентств та центрів на території Донецької і Луганської областей фінансував японський уряд.

Як повідомляють у представництві ООН в Україні, на території Донецької і Луганської областей протягом останніх 4 місяців було створено 11 центрів підтримки підприємництва. Основні організації, які діють у регіоні — агентства місцевого економічного розвитку, навчальні, консультаційні, а також експортні центри, призначені для суб’єктів малого і середнього бізнесу.

Заслуга створення таких центрів належить передусім Урядові Японії, який фінансував реалізацію цих проектів, а також спеціалістам Представництва ООН, які допомогли у проведенні конкурсного відбору та забезпечили цю програму методичною підтримкою.

Як зазначили активні учасники програми, створення центрів підтримки підприємництва у Донецькій і Луганській областях виконує важливу функцію — інформування про можливості для бізнесменів, які відкриваються в Україні завдяки проведенню реформ.

Загальна сума гранту, який Уряд Японії разом з ПРООН виділив на реалізацію цієї програми та створення 19 об’єктів інфраструктури на Донбасі понад 10 мільйонів гривень.

Почала свою дію програма підтримки бізнесу на сході України у жовтні 2015 року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео