Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ігор Коломойський пророкує "Укрнафті" нетривале життя

Ігор Коломойський пророкує "Укрнафті" нетривале життя
106468 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Укрнафта» існуватиме не більше 5 років. Такою є думка Ігора Коломойського, колишнього губернатора Дніпропетровщини, який є ключовим мінотарієм компанії. 


«Укрнафта» існуватиме не більше 5 років. Такою є думка Ігора Коломойського, колишнього губернатора Дніпропетровщини, який є ключовим мінотарієм компанії. Бізнесмен розповів про свої прогнози після наглядової ради «Укрнафти».
Ігор Коломойський назвав компанію «Укрнафта», у якій бізнесмен є головним акціонером, неліквідною та неспроможною платити борги за дивідендами. Головною причиною неліквідності компанії, за словами Коломойського є різке зниження цін на нафту. Справи компанії сильно похитнула і невиплата «Нафтогазом» коштів за використаний газ.
Ігор Коломойський назвав «Укрнафту» компанією, що помирає, і висловив своє передчуття, що приблизно за 5 років вона вже припинить існування.
Скоро відбудеться зміна керівництва «Укрнафти». Так, голова «Нафтогазу» Андрій Коболев розповів, що рішення про нове керівництво має бути прийняте на зібрання акціонерів компанії, яке заплановане на 22 червня. Зараз проводиться конкурс на заміщення цієї вакансії. За словами Коболева, наразі кандидата на вакантну посаду очільника «Укрнафти» немає. Коболев наголошує при цьому, що у будь-якому випадку процес обрання керівництва компанії має залишатися цивілізованим процесом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео