Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Усі соціальні виплати будуть профінансовані у 2024-2025 роках – Шмигаль

Усі соціальні виплати будуть профінансовані у 2024-2025 роках – Шмигаль
393994 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як повідомляє Укрінформ, Денис Шмигаль пообіцяв, що в поточному та наступному роках усі соціальні виплати будуть профінансовані. Про це прем’єр-міністр України заявив в ефірі національного телемарафону.

"Ми впевнені, що цього року, і, чесно кажучи, впевнені вже й у наступному році, ми точно профінансуємо всі соціальні платежі. Все, що держава має виконати, ми будемо виконувати вчасно і у повному обсязі", – підкреслив Шмигаль.

Покриття відповідних витрат відбуватиметься за підтримки США. Пряме бюджетне фінансування таких видатків передбачає передачу Україні 7,5 млрд доларів. Пріоритетною також є отримання 16 мільярдів євро від Євросоюзу цього року, а також підтримка від Міжнародного валютного фонду.

"Всі ці ресурси є основою фінансування бюджету України", – підкреслив Шмигаль.

Напередодні прем'єр також повідомив, що до кінця літа тарифи на електроенергію та газ не зміняться.. Раніше Шмигаль роз'яснив плани уряду щодо розподілу 60 мільярдів доларів від Сполучених Штатів, зазначивши, що частина цих коштів буде використана для бюджетної підтримки та економічної допомоги.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео