Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

2016 обіцяє стати роком зростання економіки

133694 ПЕРЕГЛЯДІВ

2016 рік ознаменується для України економічним зростанням. Впевненість у цьому висловив Айварас Абромавічус, український міністр економічного розвитку і торгівлі, який розробляє відповідну урядову програму на наступний рік.

Айварас Абромавічус, який очолює Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, повідомив у своєму Твіттері, що зараз працює над розробкою нової урядової програми, реалізація якої дозволить Україні досягнути значного економічного зростання. Якщо, за словами міністра, 2015 рік є роком макростабілізації, то наступний має стати роком зростання економіки.

В уряді вже повідомляли раніше, що у Верховній Раді зареєстрували законопроект, що стосуватиметься державного бюджету України на 2016 рік, запропонований міністром економічного розвитку, розрахований на базі макроекономічного прогнозу, що був узгоджений з Міжнародним валютним фондом. Цей законопроект ставить за мету зростання реального ВВП держави у наступному році на 2 відсотки. Однак документ майже відразу був відкликаний, оскільки вимагав доопрацювання.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео