Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наступного року кількість субсидій збільшиться

80335 ПЕРЕГЛЯДІВ

2016 рік стане вдалим для громадян, які планують оформити субсидію для покриття витрат на оплату комунальних послуг. Павло Розенко, міністр інфраструктури України повідомив, що у Державний бюджет на наступний рік закладено більше коштів на ці витрати.

Проводячи зустріч з представниками місії МВФ, український міністр інфраструктури Павло Розенко розповів, що у Державному бюджеті на 2016 рік передбачено більше витрат на субсидії для українців, які мають своєю метою покрити вагому частину витрат на оплату комунальних послуг.

За словами Розенка, у 2016 році ймовірно на субсидії виділять близько 43 мільярдів гривень.

Крім збільшення витрат на субсидій, Павло Розенко прогнозує у наступному році збільшення соціальних стандартів у державі. Як розповів міністр, усі реформи мають за мету підвищення рівня життя українців. Важливими змінами, за словами міністра, стануть підвищення розміру прожиткового мінімуму, вищим стане і розмір мінімальної заробітної плати. Такі ідеї включені у проект державного бюджету, який очікує розгляду та голосування.

Як анонсували у міністерстві, згідно проекту державного бюджету на наступний рік, соціальні стандарти планують підвищити на 12 відсотків.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео