Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент констатував спад промисловості на сході України

Президент констатував спад промисловості на сході України
79806 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко, виступаючи у Верховній Раді, зробив підсумки стану промисловості в Україні в цілому і східному регіоні у тому числі.


Петро Порошенко, виступаючи у Верховній Раді, зробив підсумки стану промисловості в Україні в цілому і східному регіоні у тому числі. За словами Президента, за минулий рік у Донецькій області спостерігався спад промисловості на 42 відсотки, у Луганській – на 31%.

Через відкриту іноземну агресію промисловість у державі не може розвиватися добре. У першу чергу це стосується Донеччини і Луганщини, де обсяги промислового виробництва протягом 2014 року знизилися на 42 і 31 відсоток відповідно. Такою була провідна теза голови держави під час його виступу 10 травня на засіданні Верховної Ради. За словами Порошенка, промисловість в інших регіонах також зазнала зниження активності, оскільки через несприятливі обставини все виробництво іде вниз за технологічними ланцюжками. При падінні виробництва на сході ці ланцюжки тягнуть за собою всі інші галузі за принципом доміно.

Разом з такими висновками Президент запевняє, що має оптимістичні плани у наступному році закінчити воєнні дії на сході і почати втілювати вже розпочаті реформи. Саме тоді, за словами Петра Порошенка, в Україні має початися економічне зростання.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео