Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Помічники у вирішенні газових питань

Помічники у вирішенні газових питань
79891 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього тижня вирішувалось питання поставок блакитного палива до України, аби забезпечити населенню безперебійний та теплий зимовий період


Цього тижня вирішувалось питання поставок блакитного палива до України, аби забезпечити населенню безперебійний та теплий зимовий період.
Таким чином, першою руку помочі українцям простягла Словаччина. Особисто прем’єр-міністр країни Роберт Фіцо пообіцяв безперебійні поставки газу.
Наступною помічницею виявилась Угорщина. 4.06.2015 року країна зголосилась реверсу вати в Україну газ. Згідно такого рішення, за добу після договору до України було імпортовано 2,8 мільйонів кубометрів газу.
Однак, для опалювального сезону цих поставок не достатньо, тож Україна продовжує закачувати газ із країни-агресора Росії.
Нагадаємо також, що міжнародні аудитори, що їх запросив Арсеній Яценюк, вже здійснили перевірку у енергетичних та комунальних секторах. Дані оприлюдняться пізніше, а поки уряд переймається питанням заощадження коштів населенням в умовах стрімкого збільшення тарифів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео